Item toegevoegd aan winkelwagentje!!

Naar winkelwagentje
Rijssens Mannenkoor

Vacature nieuwe zangers Rijssens Mannenkoor

Beste liefhebber van de mannenkoorzang,

Het Rijssens Mannenkoor kan bij enkele stemsoorten (1e tenoren en bassen) ondersteuning gebruiken. Bent u een zanger of wilt u een goede zanger worden, we kunnen u zeker gebruiken. Denkt u, ik kan niet zo goed zingen, maar met wat hulp zou het wel gaan lukken, meldt u dan aan. Zangles van onze dirigent om beter te kunnen gaan zingen behoort absoluut tot de mogelijkheden. Zingt u nu bij een ander koor en twijfelt u ik zou ook nog wel willen zingen bij het Rijssens Mannenkoor, dan is het maar een kleine stap. Twijfel niet en neem contact met ons op. Het Rijssens Mannenkoor is een grensverleggend koor en altijd op zoek naar uitdagingen. Het koor geeft vaak concerten op toplocaties waar je normaliter niet vaak komt, London, Berlijn, Wenen, Brussel en Straatsburg zijn zo maar voorbeelden. Wilt u meer informatie, stuur dan een mail aan info@rijssensmannenkoor.nl of bel 06-22466423.

Najaarsconcert Rijssens Mannenkoor in Doesburg

Het Rijssens Mannenkoor is druk in voorbereiding voor het concert op zaterdag 23 november a.s. in De Martinikerk in Doesburg

Aan dit concerten werken mee: Christelijk Mannenkoor Soli Deo Gloria uit Urk Marco den Toom op orgel, Jan Lenselink op de piano.

Het concert begint om 19.30 uur, voor meer info en het bestellen van kaarten, klik hier.